ATA Interieur - Productie - Flat packs
ATA Interieur - Productie - Flat packs klaar voor pick-up
ATA Interieur - Productie - Flat packs scannen

Maatwerk op basis van schets, ontwerp of opmeting

Wij nemen de volledige productievoorbereiding en het atelierwerk voor onze rekening. Op basis van een door jou aangeleverde schets, maatvoering of ontwerp, gaan wij aan de slag voor het uitwerken van de gedetailleerde technische uitvoeringsplannen. 

Uiteraard ontvang je op basis van de aangeleverde gegevens vooraf een duidelijk prijsvoorstel, zodat je zelf de verkoop kan finaliseren met je klant.

Stalenbundel voor projectbespreking

Bij de opstart van een vaste samenwerking overhandigen we je graag een uitgebreide stalenbundel. Die je eenvoudig kan gebruiken tijdens de voorbereidende projectbespreking met je eigen klanten.

Alle onderdelen op maat verwerkt en voorbereid

Na finale goedkeuring gaan wij met ons computergestuurd machinepark aan de slag om het maatmeubilair en alle overige interieurelementen op maat te verwerken en voor te bereiden, zorgvuldig verzagen, afboorden en toekennen van frees en boorbewerkingen. Alle vereiste frees- en boorbewerkingen worden zorgvuldig uitgevoerd.

Montage en plaatsing door jouw zorgen

We verpakken de verschillende maatwerkonderdelen samen met alle toebehoren in eenvoudig te transporteren flat packs. Deze kom je volgens de afgesproken timing afhalen in onze vestiging in Arendonk, waarna je op de werf zelf aan de slag gaat voor de montage en plaatsing.

Geen tijd om het flat pack af te halen? Onze transportdienst kan deze naar wens afleveren.

ATA Interieur - groepspraktijk - wandbekleding met ingewerkt deur

Voor welke interieuropdrachten maken wij flat packs?

Elke interieuropdracht – eenvoudig of complex – behoort tot onze mogelijkheden. Wij beschikken over de vereiste expertise en het uitgebouwde machinepark om samen met jouw elke interieuruitdaging tot een succesvol einde te brengen. Samen garanderen we maatwerk met de hoogste afwerkingsgraad.

Vertrouw op onze unieke service voor: 

  • Kasten op maat, zoals ingemaakte kasten, slaapkamerkasten, halkasten, opbergkasten, schuifdeurkasten,…
  • Maatmeubilair, zoals televisiemeubels, winkelbalies, haardafwerking, displays, toonbanken,…
  • Dressings
  • Keukens
  • Badkamermeubels
  • Ingekaste binnendeuren