Kies de gewenste formules

Verschillende formules zijn voor ons mogelijk, afhankelijk van je eigen businessmodel: 

De afgelopen jaren investeerden wij sterk in de uitbouw van een computergestuurd machinepark, zodat we over de nodige technische capaciteit beschikken om elk interieurproject binnen de afgesproken strakke timing af te werken. Daarnaast hebben de nodige vakkundige plaatsers in huis om elk project tot in de kleinste details af te werken.

Machinepark


Onderdeel van de B&R Bouwgroep

ATA Interieur maakt deel uit van de B&R Bouwgroep. Deze overkoepelende groepsstructuur biedt onze stevige fundamenten voor de verdere uitbouw voor onze unieke aanpak met interieurpakketten op maat voor bouwprofessionals.

 

Voordelen van onze formules

Een samenwerking met ATA Interieur heeft verschillende voordelen. Je hoeft niet te investeren in een eigen machinepark en kunt je klanten toch interieurprojecten op maat aanbieden. Je krijgt daarbij de kans je volledig te concentreren op de klantenbegeleiding en de ontwerpfase. 

De technische werkvoorbereiding en – indien gewenst – de voormontage en/of de plaatsing nemen wij op ons. Jij bepaalt hoe ver onze dienstverlening gaat. Voor verschillende bouwprofessionals biedt onze service de unieke kans op extra inkomsten.

 

Kantoren1510_25jaar2 (Large)